03 March 2011

Rindu Setengah Mati .

Assalamualaikum ! :)

Holoh holoh ! Keadaan yang sangat buat aku musykil & tak tenang . Huh ! Aku rindu kat someone yang PURPLE , someone yang GARDENIA , someone yang DOMO . Dah2 , kalo lebih2 , mesti ada orang sakit hati . Erk . Okay . Ape hal nak rindu niiii ? Teruk jekk ! Tapi , nak buat mcm mane , kami clash tanpa kerelaan hati aku . TAPI ! Aku sentiasa kuatkan hati aku untuk melawan rasa rindu nii . Dan aku sentiasa kuatkan hati aku untuk melihat semua permainan ini . Yeah , ini permainan hati .  Erk .

Okay ! Mesti dalam kepala hotak korang ckp , "Boleh cari orang lain apee ." Okay , Im try to get someone new ! But ! I cant to love him like I love my EX . Grr , but , when I think it for a twice , I thought , "IF" Im back to him , I'll not love him like before . Grr ! Mana taknya , dia buat silap ! Yah , I've give him a chance , but he's wont it . So , nak buat apa paksa kan ? Alasan dia , "Saya tahu , awak takkan sayang saya macam sebelumnya ." Heyy ! Hello mister ! Dah sah-sah awak buat salah , takkan saya nak letak hati & kepercayaan saya kat awak macam sebelumnya ? Grr ! But , seriously , I miss him a lot . =.=''


BUT ! SILA IGNORE POST INI , KERANA POST INI HANYA HAL YANG SIA-SIA .


sincere,najwa

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

2 comments:

amirul asraf said...

EX ? sape sape ? cecite cecite

Najwaa Malikk said...

AA : adeehhh , are you kidding .