18 April 2011

Aku LESBIAN . ♥

Assalamualaikum ! :)

Err , aku rasa aku dah berubah fikiran . Aku nak bercinta dengan perempuan pulak . Err , haihh . Mana taknya , dah gadis cantikk . Err , okay okay . Its enough wawa ! FL dah tolak kau mentah-mentah ! HMPH . Kenapa nih , sedih seh hati aku . Baru nak mengurat dia , dah tak dapat dah . Takpa , nasib baik ada FANPAGE . =)

Haaa , korang tahu siapa yang aku dok bebel dari tadi ? Nih hahhh , Fatin Liyana  . Memang cantikkkk doo . Err , seryes aku terpikat . Err , tadi aku nak mengurat dia , tapi orang ketiga iaitu Encik FACEBOOK yang tak benarkan kami bercinta . Takpa lahh wawa , sabar . =(


See ? Kalau korang pun mesti sedih kann ? Haihh . rasa nak teriak kuat-kuat . =(

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

6 comments:

dhilla nazli said...

errrr???
apakah.. bercinta dgn dhilla je la.. haaa cukop kias dah tu.. kah3

Najwaa Malikk said...

!dhilla nazli : ahhaha , jom jom ! boleh jaa bhaaa . bercinta dlm blog jea . tak kena tangkap basah . =P

NisaAdnan said...

WAWAAA, baru tau la wawa ada belog ^^

btw, FEL mmg lawo meh :))

Wani said...

wani pun pernah try add tapi tak boleh T___T haha

Najwaa Malikk said...

Nisa : ahhaha , choii . dah berkurun aku ber-blog . xD Ehh , FL laa , bukan FEL . ahha .

Najwaa Malikk said...

Wani : ngeee , wawa pun sama lahh . sedihhh . =(