23 April 2011

HACKS ='(

Assalamualaikum .


Hmph , sedihlah malam ni . Nak senyum pun da tak boleh . Hmph . Move on wawa ! Kau kuat ! Err , okay , aku sekarang diantara percaya atau tidak dekat dia . Err , you , I sayang you okay ? Even you yang slalu menganjing I , konon-konon , I ni banyak lelaki . Kononnye I ni banyak peminat . Huh ! Takde pun benda tu semua ! Seriously , I takda peminat kat kolej tuh . Hmph . Penatlah cakap dengan you yang kat hati I ni takde sape-sape selain you .(baru first time aku mengeluh disebabkan dia . )  Hmph . even kita jauh , seriously , I akan sentiasa mencuba untuk setia dekat you . Tapi , sekarang ?? Hmph , Im so sad . Saya penat lah kena macam ni sayang . Dah banyak lelaki buat macam ni kat saya . dah penat menangis disebabkan hal yang remeh macam ni .Err , bagi you memang laa hal ni hal remeh . But , ini dah berkaitan dengan hati la sayang . Please , jangan buat perempuan lain sakit hati macam mana I rasa sekarang . But , seriously , I da janji , yang I takkan break dengan you . Even you say , 'Our relation is over' . Hmph . Entahlahh . Even kita blum declare to break or what . I rasa bimbang sangat . =.='' Bukan apa , I sayang you . Yeah . HACKS = (


*kenapa aku asik dengar lagu ni ?

Mohammad Fadzil Bin Mohammad Noor .
I sayang you . Okay ??
Please I'll not leave you .
Tak perlu lagi minta maaf sayang .
Sebab , saya sentiasa maafkan awak . =')





*HACKS = singkatan HATI AKU CINTA KAU SEORANG .
LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

4 comments:

cikmudatoxin said...

hm ..
1) kenape beria-ia sgt nk break ?
2) kenape slalu sgt berprasangka ?
3) awak de usaha tak nk jge hubungan kite ?

kne tnye soalan ni kt bf anda la cik najwa :)

Encik Luncai said...

jgn sedih2.. meh join Contest Mata Paling Cantik

Najwaa Malikk said...

@cikmudatoxin : hmph . thanks for concerned awak =)

Najwaa Malikk said...

@Encik luncai : hmph . memang la sedih . =) okay2 , wawa akan join bila wawa ada masa . =)