20 April 2011

Hari Hari .

Assalamualaikum ! :)

Err , okay , baru aku perasan , hampir setiap hari aku photoshoot . Err . Apee lahh . Terukk kan ? -.- Takpa lah . Asalkan hilang rasa bosan . Asalkan buat kerja . Kan ? HAHA . =D

Korang konfem dah rasa muak dengan semua ini . Okay . Dahh ! Kalau muak , close jea BAR ini . Tapi , tapi , aku merayu nih , kalau korang tak rasa muak , bacalah blog aku ni sampai bila-bila . Okay . =)

Jadi , masa itu emas , dan aku tak nak buang masa , aku tunjuk gambar yang terpilih sahaja untuk di UPLOAD di BLOG kesayangan aku ini . Heee . =)






*Korang pernah tengok MODEL gemok ? 
Tak pernah kan ? So , korang tengok lahh nih !
(dibenarkan muntah untuk melihat gambar ini.)



LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

6 comments:

encHIx laNDax said...

nape macam Dull/dark je pic ni?tak cukup lightning ni =)

Najwaa Malikk said...

Enchix Landax : ahha , time ni , ada lightning yang tak berfungsi dgn baik . Then , wawa stay belakang lightning tu pun ada . kan ada gambar yang cerah dan yang gelap . haha . :D thanks because concerned it . =)

nurul cHempaka said...

wah2!!!ni yg rasa nk jd model gak! :)

Najwaa Malikk said...

@nurul cHempaka : alaaaa , awak memang dah cantik , memang patut jadi modell ! =)

C Zakura's said...

comel lah ! ^^"

Najwaa Malikk said...

@C Zakura's : ngeee , terima kasih awak . =) awak pun comel lahh . =)