21 April 2011

Its Enough Azim Nick !

Assalamualaikum ! :)



Haii , err , okay , aku memang tengah panas menyirap dekat Azim nih . Err , okay , aku mula terpikat dekat dia sejak dia mencipta WEIRDSLIFE . Okay , cerita yang paling aku ingat sampai sekarang ialah cerita CINTA AUSTRALIA 1,2,3 & 4 . Okay , cerita dia yang membuatkan aku tak habis-habis excited dengan BLOG dia . Err ,okay . Pelik aku jadi macam ni . =D  Dan yang paling tak boleh nak BLAH . Lagu dia yang suara FLAMINGO tu laa aku gian . Errr . =.='' Dia tak upload kat youtube kot . Aku tengok kat account dia tu takda pun .

Dia buat aku gian kat lagu ini !

Okay , Its enough laa pikat wawa yee Encik FLAMINGO . 
Seriously , aku tak habis-habis buka lagu yang dia nyanyi tu . Aku tak tipuu wooo ! =.=''


LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

12 comments:

Muhammad Azim said...

HAHAH ! ape laa wawa ni taww . segan I . . -,- hehehe

Syafiq Rosli said...

cair lah tuh..hehe

Najwaa Malikk said...

azim : ahha , apa pulak nak segan-segan =D I love your voice okayy ? :)

Najwaa Malikk said...

Syafiq Rosli : uhuuu , memang terpikat , tapi , malang . Dia dah berpunya (kot) ahhaha . xD

Muhammad Azim said...

HAHAH , yelaa wawa :) anyway , i'm still single :) heee ^^

Najwaa Malikk said...

azim : ngee . ahha . okay2 . :D seriously single ? haa , keep it . Nanti wawa masuk meminang. okay ? :P

Muhammad Azim said...

HAHAH , wawa wawa :) BF wawa tu mana wawa nak letak ? haaa ^^

Najwaa Malikk said...

azim : ahhaha . baru BF , belum suami . xD

Muhammad Azim said...

HAHAH :) haiyaa , baiklaah wawa oii ^^

Najwaa Malikk said...

azim : ahhaha . okay3 . :D

Sara Ali said...

nk g singgah arrr....

sedap erk?

=)
menarik...

sapa minang sapa nie??

si azim nmpak malu2 kucing plk,,hehehe

Najwaa Malikk said...

@sara Ali : ngee , sedap jugak laa , tp ade sakit sikit kat some part . Mcam FLAMINGO . :P Ahhaha , eh , tak laa , I gurau jea dgn dia . Lgpun I da ade boyfriend la . :D