19 April 2011

Hijau - Mijau . =)

Assalamualaikum ! :)

Salam sejahtera , salam 1 Malaysia ! Ehhee , yaww , aku bila takda idea , mula laa aku melalut post ini , post itu . Haa , korang mesti naik muak jugak kan ? Takpa , chill ! Rasa korang nak baca , bacalah , rasa taknak , CLOSE this bar ! Ahha . =D

Orait , petang tadi , lepas balik dari kolej , aku dan KAWAN BAIK aku , iaitu Encik Arif , buat photoshoot untuk kawan sekelas kami . Ehhe , aku dan arif memang selalu berganding bahu . Kami memang suka tolong orang . Orang nak ambil gambar , memang kami tolong tanpa sebarang balasan . Tapi , siapa yang di tolong tu , reti-reti lahh faham erti penat lelah kami yee . Bukan buruk siku . =)

So , masa photoshoot tu , sang model , iaitu Cik MIMIE . Aku , sang Mak Andam merangkap status sang photographer . Ahha , terukk . Semua aku sapu . Ngee . Cik MIMIE ni nak siapkan Final Project Introduction To Graphic Design tu , jadi , aku dan arif pun tolong lahh . =)

Tanpa membuang masa , aku malas nak cerita panjang lebarr . =) *(aku tunjuk gambar selepas Cik MIMIE menjadi model ) hehe . gambar untuk final project tu tak boleh tunjuk . HAHA !


* Cik MIME melentik's . Cantik . Ehhe .


*Wahhh , I DO BABY <3




*Heee , ini gambar gedik lahh . Thanks to ARIF . =)


*(Akhir sekali , aku yang ambil gambar untuk Encik ARIF kita nih . ) 
HAHA . Okay , Arif memang kawan baik aku . =)

Err , GOOD LUCK for your FINAL PROJECT Cik MIMIE =)

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

5 comments:

shiema sufian said...

comel :D

Aqiem_Aziz said...

ayep2,.,gud luck la yup,.,.,harap2 projek dpt la mark A.,heheh

Najwaa Malikk said...

@shiema sufian : ngeee , Terima Kasih awak :)

Najwaa Malikk said...

@Aqiem_Aziz : ngeee , Terima Kasih =)

encHIx laNDax said...

Final Project kene buat apa?