14 April 2011

POST TERAKHIR . Selamat Tinggal .

Assalamualaikum ! :)
Err , apehal ni  ? Dah nak mati ke ? Tak lahh , baca sampai habis dulu yee ?

Err , okay . Memang aku ada laptop baru . Tapi laptop baru tak semestinya sihat . Apa maksud aku nih ? Haih , aku sebenarnya tengah menyirap . Geram bebenar dengan laptop aku ni .

Nak tahu ke apa yang jadi dengan laptop aku ? Al-kisahh , aku memang ada software Adobe Illustrator . So , dua hari lepas , aku nak buka la software tersebut . Tetapi , malang , sebab KEYGEN utk dptkan PIN CODE tu dah hilang . So , petang tadi , masa class Digital Illustration nak bermula , aku berani mengambil tindakan untuk meng-download KEYGEN dari ENCIK INTERNET . Sedang leka aku meng-download , tiba-tiba DUSSS ! Laptop aku hang dan mengeluarkan warna biru dan BLUE . Adakah sedang melucah ? Ohhh , tidak sama sekali , tetapi semua fail aku tak dapat dibuka !!! OHHHH ASSIGNMENTT !! OHH NOTA !!! OHH FINAL PROJECT !!!!! Sungguh sial lahh ! =.='' Kemudian , tiba-tiba mengeluarkan TABS yang berwarna putih dan biru . Ahaiii , dia senaraikan nama VIRUS , Alahai , sedap-sedap nama mereka , iaitu , Trojan proper dan Worm . (ada banyak lagi, aku bagitahu korang nama virus yang gempak saja .) Kemudian , aku mula rasa putus asa . Dan Sir Saifudin beri saranan untuk membuat BACK-UP , dan kemudian FORMAT dan INSTALL semula . grr , siallllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!! =.=''

BTW , Thanks Arif Hazlami , (AYIP FAITO ) sebab sudi bagi aku pinjam pendrive yang bernama KINGSTON , berkapasiti 4G. dan berwarna HITAM . Aku sayang kau kawan . =)

Err , aku rasa , aku tak dapat nak online untuk beberapa hari . Terima Kasih juga untuk Cik Sofia Baharuddin kerana sudi bagi saya pinjam laptop untuk saya updated POST yang terakhir ini . Wawa sayang korang okay ? =(

Err , aku rindu si budak handsome . =( IMY Fadzil .
LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

4 comments:

shukaelmo said...

; sabar jea laa kaka oi . klu bobot jdy kaka pun msti geram tahan cipan laa .

Najwaa Malikk said...

@shukaemlo : huh ! tahu takpa . wawa mmg geram tahap dewa dah pun . =.=''

SyedGraphiX said...

waaaaa...malang nye... sedeyhh

Najwaa Malikk said...

@SG : errr , okay2 , da okay da pun . thanks because concerned my problem dudes :)