05 April 2011

shout box comel :D

Assalamualaikum ! :)

Err , tengok shout box aku tuh ! Comel kan kan kan ? Ehhe , *perasan . Err , lama jugak aku buat dia . Ehhe , takpa , usaha LIF kejayaan . Yaww ~ Err , lagi laa susa mau adjust code . Hamboii , suka main acah-acah ngan aku yew . :D



ehhe , yeww , aku sengaja jea . Al-maklum , bosan sungguh ! :D
Aku gabungkan 2 gambar yang comel ni , untuk jadikan 1 gambar yg comel utk shout box aku tuh .


Mula-mula , jadi macam nih , tapi , aku tak reti nak adjust code ! grr ! susahh nak adjust mak nyahh !
Lepas tu , aku tukar idea . Haaa , maka , jadi lah mcm bawah ni ! ^_^ yeayy ! :)




Thanks to BLOG SG .
kerana banyak memberi ILHAM untuk blog saye . Ehhe . =)

Haa , comel kan ? Ehem , first , sebab aku edit kasi muka aku slim , second , aku edit kasi jerawat hilang . Aww , gunalah product Adobe Photoshop untuk mendapatkan kulit yang cerah & licin serta untuk mendapatkan tubuh badan yang langsing . Ia cukup berkesannn !!! =P

Okay3 , tu jea yang aku nak cerita pasal shout box aku yang comel tuh . ahhah . =P


LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

2 comments:

nelly said...

comel lah !

Najwaa Malikk said...

nelly : ehhe , arigatoo :)