08 April 2011

Tutorial : Cara pakai INNER macam OWNING . =)

Assalamualaikum ! :)

Ehem , buat pertama kalinya , saya , Zarith Najwa Binti Abd Malik , buat tutorial cara memakai tudung . Ehhe , bangga sekejap . kembang kempis bontot den di bueknyo ! =D


Haa , da dapat permintaan , jadi , saya mulakan pelajaran la yee ? =)


Sure , mesti korang pakai inner yang korang beli tudung syria tu jadi macam ni kan ? =)


*memang cantik kan model ini ? ehhe , maaf yee cik NYNO , saya pinjam gambar awak . =)

Okay , itu INNER namanya . =)

Err , owning tu gapo pulakk ? Ahha , owning tu semacam INNER syria jugak , tapi , dia ada pembentuk kat bahagian depan , dan ianya keras , macam ini .



Haa , so , si BIEP a.k.a Kanak-kanak Jr tu , dia mintak aku ajarkan dia pakai INNER yang macam bentuk owning . Contohnya gini haaa . =D


Yeahh , tayang muka sendirii nampak ? AHHAHA !

Okay ! First , korang kena koyakkan (tetas) INNER korang tu . Err , macam mana koyakkan ? Okay , macam ini . =) Tetas yang bahagian yang berjahit sahaja . =) Sikit jea tau . =)


And then , korang pakai dan adjust sendiri dengan bentuk muka korang . Haiiihh , Hooo Liaoo ! Konfem cantikk ! =)
Haaa , simple jea kann kawan-kawan ? Dipersilakan mencubaa . =D Kalau tak jadi , sila call saya . Ahhaha . =P

Sekiann , TERIMA KASIH . =)




LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

9 comments:

nelly said...

lawa !!
=)

Najwaa Malikk said...

@nelly : ehhe , kan kan kan ? Patung tu memang lawa =D

SyedGraphiX said...

ecehhh,, chomey nye XD

Najwaa Malikk said...

@SG : ehhehe , yeke comey ? :P arigatooooo !

cik yuyiyui said...

0oww.. cmnie upenye..
huhu.. thanx 4 in4mati0n..
btw..
be my f0llowers t0o..
hehe..
:))

Najwaa Malikk said...

@yuyiyui : ehhe , mcm ni laa :D most welcome =) okayy ;)

Dayana AZ said...

dayana nk kakak :( bole ajar depan2 huhu, bole pakaikan . humm

Najwaa Malikk said...

@Dayana AZ : ehhe , boleh jea sayang . Datang rumah wawa jom ! :)

ika said...

mke ika tetap bulat pki ade owning..hu~~