02 May 2011

Selamat Ulang Tahun .

Assalamualaikum ! :)

Heyy , ingat kau jee yang special 1 mei ni ke wawa oi ? Haha , perasan bebenor kau wawa oii . xD Hee, okay , ada 2 orang yang aku kenal yang sama birthday dengan aku . =D Memanglahh kami berkongsi hari jadi , tapi kami tak pernah celebrate sama-sama . Haduhh . Takpa lah kan . Belum ada rezeki lagi yaww . =D


Yeahh , yang pertama kongsi birthday bersama aku hari ini ialah , Roy , atau nama sebenar beliau ialah Amirul Fitri . Haha , dia ni kawan Tadika aku . Seriously , aku dah tak ingat dia ni yang mana satu . Nasib baik setahun lepas , kitaorang ada chating kat Myspace (Time Myspace HOT) . Then , time tu lahh aku cerita rumah aku yang lama sebelum aku pindah ialah kat Skudai . Then , dia pulak rajin tanya , sampai lah berlarut , kiteorang tahu yang kiteorang satu tadika dan birthday kiteorang sama tarikh . Haha , so , kiteorang terpisah lama jugak lah , maklum , time tu aku tak jumpa Facebook dia lagi . Then , abang aku cerita pasal video lagu yang Roy ni nyanyi di FACEBOOK , automatik , time tu aku menjerit ! Sebab aku kenal si roy ni . Haha , yeayy , dah jumpa FACEBOOK Roy ! On The Spott , aku add dia weh ! , Then , kami chatting mcm biasa . But , dia mesti akan lambat reply PM , sebab , dia busy kot . Okay . Then , beberapa hari sebelum Hari Jadi kami , dia ade PM aku , dia ingatkan , birthday kiteorang dah dekat . haha , okay . Nice dude ! =D


Heee , yang lagi sorang yang kongsi tarikh hari jadi dengan aku ialah , Akak Nisha Ramlan a.k.a Joyah Lisa . Haha , akak ni comel comel je tau . Yee , kami tak kenal sangat pun , tapi , kami sekolej , dia senior aku . Aku belum pernah jumpa dia lagi . Tapi kami rapat di alam dunia MAYA . Haha , okay kak ? Thanks tulis entry pasal wawa tadi . Mamma mia ! Muah <3  CLICK SINI untuk baca entry dia pasal wawa . =P

Okay , nanti , kalau aku ade jumpa orang lagi yang kongsi birthday dengan aku . Aku updated lagi . HAHA , tapi tahun depan lahh . =P

HAPPY BIRTHDAY !
HAPPY LABOUR DAY ! =.=''

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

9 comments:

'yAnA' Cute said...

happy bufday wawa,syg (^_^)v
smga pnjg umur n mrah rezeki sllu..
tp bufday wawa smlm an..hehe
all the best 4 everything..
fwenz 4eva ~~ =)

happy bufday jgk untuk kwn wawa tuh,(ROY).. ;)

Najwaa Malikk said...

Yana : hehe , Terima Kasihh . Ye , Birthday kami semalam , tapi , masih terasa hangat nya . HAHA ! xD

Yeahh , nnt mesti Roy baca . xD

AimanAriffin said...

May people mmg lah sgt awesome kan haha. Happy birthday!

Akid azami said...

hye akak nisha :P

joyahLisa said...

huwaaa...
nak jugak dia reply post ye..
maceh adek ku yang comel+gebu..
much love <3<3

Najwaa Malikk said...

@Aiman : ehhe, yeay , Thanks :)

Najwaa Malikk said...

@Akid azami : ahhaha , akak nisha je ? Roy takde ? xD

Najwaa Malikk said...

kak nisha : hehehe , haruslah . :D ILY kak <3

joyahLisa said...

ILY too dear :)
hikhik