24 June 2011

eleh , baru 400 dengan 1k .........

Assalamualaikum ! :)

Haaaiiiii , Dengan ini , sayee sangat berbanggee , keraneee , POST di Bloguee sayee sudah mencecahh 400 !

WAH !!

WAHH !!

WAHHH !!

WAHHHH !!

WAHHHHH !!



Dah lah tu Najwa , baru 400 la , Ben Ashaari lagi banyak dahh . HAHA . Bangga sgt lah kau ni waa =PP



Selain itu , sayee jugee berbanggee , keranee , si tukang LIKEE di bloguee saya sudah melebihi 1000 !!!!
Pergh !!! Wawa ! Kau mimpi ke weh ? 1k siaa ! pergh ,

ehem ehem , meh sini tunjuk sikit
HAR HAR HAR *( gelak menunjukkan bangga , riak dan takbur) #Astaghfirullah =___________="


Okay , sengaja jea kasi tengok ni , ehem , cun kan HEADER aku ?? :D


ehem , nampak tak 1k tu ?

Tak nampak ?

okay , okay , kasi view lagi dekat .


Haaa , nampak kan ? 

Okay , good =D


SEKIAN


BER-BLOG / BLOG-ing / COOL BLOG 
itu 
SANGAT 
MENYERONOKKAN =3

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

4 comments:

al_hakim said...

tahniah..=)

Najwaa Malikk said...

al hakim : hahah , ouch ! otai dah komen ! :DD okay2 , thanks otaii ^^

EZAN IDMA said...

congrate :)

Najwaa Malikk said...

EZAN : ehhe , saya belum hebat macam awak , heee , thanks awak ! ^^ <3