21 June 2011

I MISS YOU LOVE .

Awak , si F bin B :))

Awak ingat lagi tak , pertama kali saya mengurat awak . HAHA ! Kelakar pulaa kan ? ^^ Masa tu , saya yang kacau awak , mana taknya , muka awak comel sangat ! Haishh , babyface sangat ! =D Lepastu , awak pun respond saya =)) lama juga saya curi hati awak kan ? ^^ tapi , lepas saya dapat awak , awak pulak yang curi hati saya . Macam-macam awak buat sampai saya tersengih siang dan malam . Setiap malam awak tak lupa sms saya "Selamat Malam sayang :) " saya ingat semua itu awak =')


Awak ingat lagi tak masa setiap kali rehat , kita mesti akan berdua , duduk di tembok kantin Giatmara tu . hehe , awak check handphone saya , saya pun check handphone awak . awak senyum kat saya sebab saya takda main SMS dengan lelaki lain . =)) saya pulak tak buat apa kat handphone awak tu , saya hanya tengok gambar-gambar yang ada di handphone awak tu aja . Hmm , saya tahu , kat Inbox awak tu mesti ada SMS dari jiran awak yang mak awak berkenan sangat tu kan ? Takpa , saya tahu lah , saya tak tunjuk pun cemburu saya , dalam hati saya , hanya Tuhan saja yang tahu ^^


Awak ingat lagi tak , tiap kali waktu rehat kat Giatmara , lepas solat Zohor , awak akan panggil saya kat dalam surau , ajak pergi kedai makan , kadang-kadang pergi persimpangan ke Marin tu , awak ajak saya minum air tebu . Haha , kadang-kadang berkejar sebab taknak lambat , awak tarik saya pergi minum air tebu tu . Then , dalam kereta , mesti awak akan cakap kat saya "Awak nombor satu disini" sambil menarik tangan saya ke dada awak . =)) its so sweet awakk =")


Awak ingat lagi tak , masa awak sakit-sakit perut tu , saya sanggup balik rumah dan ke Giatmara semula , semata-mata nak bagi awak ubat dan minyak angin . Then , awak pegang tangan saya lama sangat kat dalam kereta tu , saya tak buat apa-apa pun selain saya pandang muka awak dgn penuh simpati . =')



Awak ingat lagi tak , masa saya bagitahu awak yang saya dapat sambung belajar di tempat yang baru , hmm , masa tu awak diam aje . Saya SMS pun awak jarang nak reply . Saya ingatkan awak terasa hati dengan saya sebab saya nak pergi jauh dari awak . Hmm , lama-kelamaan , saya rasa kita tak lagi secocok , saya tanya awak untuk dapatkan kepastian , rupanya awak sanggup untuk berpisah dengan saya . Hmm , awak , saya ingatkan awak nak pertahankan hubungan kita ni , Rupanya tak . Hmm , saya tanya awak banyak kali kenapa sanggup lepaskan saya tanpa sebarang perasaan . Tapi awak taknak jawab =((

2 bulan lepas kita berpisah masa tu saya dah ada hidup baru di kolej yang baru , saya hubungi awak , sebab saya rindukan awak , tapi masa tu awak tak nak angkat call dari saya , saya faham awak =') tak lama lepas tu , adik awak call saya , hmm , baru saya tahu , awak beriya sangat nak berpisah dari saya sebab awak disuruh parent awk untuk bertunang dengan jiran awak tu . Hmm , Patutlah awak nak lepaskan saya . Tapi , sampai sekarang saya tertanya-tanya , CINTA AWAK PADA SAYA DULU MACAM MANA ? AWAK CINTAKAN SAYA MACAM MANA SAYA CINTAKAN AWAK TAK ? hmm , takpa lah awak , apa-apa pun , saya tahu , pasti ada hikmah disebalik kejadian ni .


Sekarang , hampir 2 tahun kita tak bersama lagi . Tapi hampir 2 tahun ini juga saya masih ingat kenangan kita semuanya =') Saya rindu awak sangat-sangat =') Memang tiada jodoh antara kita nampaknya . Harap awak bahagia bersama si Dia yang terpilih menjadi pendamping awak tu =))



Sekian . =)



LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

12 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

so sweet diz story.
:)

Najwaa Malikk said...

@KSP : hmm :) thanks ^^

adeeb khairudin said...

sweetnye :')teringat jugak ase kat ex.hahah! follow sini :)

Najwaa Malikk said...

adeed L heheh , jgn nak teringat pulak dahh :DD okay awk , thankss :))

Siti Fairuz said...

sangat sweet and macam nak nages bace taw mase ending .

Najwaa Malikk said...

@siti Fairuz , heheh , thankss :))

EZAN IDMA said...

indahnye kenangan :)

Biep Kanak Jr said...

, woah wawa ! cdeyh ouh :') pluss sweet ! abes bash bantal !
, muzik uen sebak jerh.. .
wawa best !

Najwaa Malikk said...

Ezan : hee , yeah , walaupun pahit , wawa anggap ia manis :)) <3 thanks awak ;)

Najwaa Malikk said...

@Biep : whoa , yeah , wawa taip semula cerita ni sambil menangis teringatkan dia :') hahah , apa la , tukar bantal baru :P

heheh , about music , wawa mmg tgh suka lagu2 mcm ni ^^ Thanks awak :)

Are Fiq said...

nice one..^^
lagu pown kne ngan story..
sweet..^^

cik_pelangi said...

nice..nice..nice..
sngat sweet ;)