17 July 2012

Anniversary ;)

Assalamualaikum.

5 Julai yang lalu, anniversary aku dengan achik. Hihik. Tapiiii, sambut 13 Julai. Sama je macam bulan lepas dan lepas-lepas. Err, dah kali kedua benda ni jadi. Tiap kali anniversary, mesti sambut lambat -,-

Okay, ceritanya, 13 Julai tu hari Jumaat, aku pun call achik, aku nak pergi JB. Dia pun cakap okay, tapi dia takde transport nak amik aku. So aku cakap aku tak jadi nak pergi JB. Dia pun pasrah. :P

Then, petang tu, SUPRISES!!! HAHA. Ambikkk kauu! Ketawa besar ekh kau achik. Hehe. Aku sampai Bukit Saujana. Tu lah, bulan lepas kau berkorban untuk aku, bulan ni aku berkorban untuk kau. Heee. Aku datang rumah family dia. Pheewit. ;)

Then masuk rumah dia, aku salam family dia. Then masuk bilik letak barang, kemas-kemas, lepastu aku arah   achik amik plastic putih dalam tu ada bantal, Lepastu achik amik, dia keluar dia buat muka cemek dia lepastu dia ketawa. HAHA. Kann, best kan dapat bantal tu. Order okay, order. Handmade punya kerja tu! HAHA. Malam tu achik duduk sebelah aku bawak gitar, nyanyi lagu. Aduh malu kita! >.<

14 Julai 2012 pulak, achik ajak keluar pergi bandar. Petang sampai malam pulak tu. Damn! Aku pulak piyed time tu. Err, apa dia cakap aku melenting dekat dia. Haa, tapi nasib baik dia jaga aku masa dekat bandar tu. Apa aku nak dia ikutkan. Makan minum baju, semua aku nak dia bagi. Muehehe. Ok, Achik sweet ;)

15 Julai 2012, Achik kejut aku bangun tidur, lepas tu dia tanya nak balik Batu Pahat pukul berapa. Akak dia pun tanya jugak. Brr. Nak halau aku ke? HAHA. Takdelah, nak aku balik awal lah tu. ;) hehe. Then achik hantar aku pergi Larkin itu ini itu ini. Aku balik Batu Pahat. Byee awak :'(


Nah nah nah, lagu ni kita dedicated untuk awak ;)



ALAMAK! DAMN! TIAP KALI ANNIVERSARY, KITA TAK PERNAH TERINGAT NAK AMBIL GAMBAR KAN? =..=''



Che Wan Mohd Alias Bin Che Wan Mohd Ali. 

Kita sayang awak k sayang. HAHA. Tapi takdelah sayang sangat, sebab ada orang yang kita lagi sayang, iaitu mak abah kita. Hihi ;)



LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

4 comments:

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html marilah join sini dear. banyak hadiah menarik

Afika Syafrizon said...

happy aniversary (': semoga awak kekal yee dear .

Afika Syafrizon said...

happy aniversary (: semoga awak kekal dgn bf yee .

iezayusof said...

smoga kekal yea sis ;) btw, ieza follow sini, jmput follow ieza

http://sayamintakmaaf.blogspot.com/