09 December 2010

YOU ARE SWEET BLOGGER LIKE CANDY



Okay ! saya baruuu jea bukak blog saya , then tgk lahh shoutBOX tu , ade lahh kak Joyah KONSPIRASI Lisa yang comel mobob niyh , dia tag aku as the SWEET BLOGGER . Ouch ! Sweet keh ? Terima Kasih yea kakak ! :) HEHE , then , dgn tanpa segan silu , aku ambil lahh award ini . hihi , aku mmg muka tak malu , mmg sentiasa menadah tangan if ade apa2 award . :))

Dan ! Selepas membuat muka tak malu untuk ambil award , aku di haruskan utk mematuhi terma & syarat .
the rules is :

1. Jadi follower Nanie ( penganjur award )
  • BERESS !

2. Tampal award ni dan jgn lupa leave comment dekat shoutbox sis Nanie yaww .
  • BERESS !

3. Mesti guna tajuk entry ini = You Are Sweet Blogger Like Candy.
  • BERESS !

4. Tag 5 blogger lain.
Anda berlima diatas , diwajibkan utk mengambil award sweet ini yeah !??! I love you laaahhh !!!

sincere , najwa .

LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

3 comments:

nurul harnani said...

hi awk.. thanks sudi tampal award i.. suke2.. awk mmg sweet mcm lolipop pink yg besar tu..

anyway salam ukhuh dr nanie..

Siti Fairuz said...

kaka ! tengs TAG :)

Najwaa Malikk said...

kak nanie : hihi , thanks kak :)

fairuz : sama2 sayang <3