22 February 2011

CONTEST: ADA APA PADA NAMA?

Assalamualaikum ! :)


Mari mari ! Ehem ehem . Encik AFRUDY JALALUDDIN tag saya . grr ! Okay ! 1st time dia tag saya ! HEHE . Huh ! ter-KEMBANGkempis buntut aku ! Wahh ! Bangga youuuu . xD Thanks dear for the tagging . =)



More Info About This Contest ?


Okay ! Nama penuh aku , Zarith Najwa Binti Abd . Malik . =)
Maksud nama aku ?
(ehem , curi dari GOOGLE) 
HAHA .

Tapi , sampai sekarang mak aku cakap , dia tak tahu maksud nama ZARITH tu . Kalau NAJWA pulak , bermaksud BISIKAN RAHSIA . =) Okay ! Macam mana aku boleh dapat nama ini ? HEHE , Ceritanya BEST ! Sepatutnya , nama aku ZURAINI . Sebab , adik beradik aku semua start dengan huruf Z . Dan mak aku nak , nama aku lebih kurang sama dengan dia . Nama mak aku pulak Nooraini . =) So ! Masa aku dilahirkan pada 1 Mei 1992 tu (time tu jugak lah mak aku terlupa nama ZURAINI tu ! ) Then , Kebetulan time tu mak ucu aku sebok sangat tengok Raja Zarith Sofea & Tengku Mahkota Johor kat majalah . Tibe-tibe , dia bagi idea kat bapak aku ! Heishhh ! Boleh pulakk , bapak aku pun terkenan . Yeah ! Akhirnya dapat nama ZARITH tu . =) Then , aku tak tau mane dapatnya NAJWA tu , Maybe dari BRAND UBAT GIGI kot . hee . =))


Okay ! Nick aku ape ? banyak sebenarnya , aku bagi yang paling popular la , WAWA . HEHE . manja tak ? =P . Tapi , kalo nak garang sikit , panggil Najwa . Err , Mak aku suka laaa panggil aku Najwa , sebab aku ni degil . Bila orang panggil wawa aku buat muka selamba jea . Tapi , bila panggil Najwa tu , bulu roma aku bole berdiri jap kenkadang . HAHA ! Dan , popular jugak , ialah Zarith . Sebabnya , kat sekolah aku tu dulu , ade 3 orang budak yang bernama NAJWA . Jadi , orang panggil Najwa , 3-3 toleh . Dan , keputusannya , sorang dipanggil wawa , sorang lagi dipanggil Najwa , dan aku di panggil Zarith . LAYANN . (aku tak suka orang panggil aku ZARITH) =.=" Ehh , ada lagi 1 nick name , kawan-kawan aku panggil aku MAMA , sebabnya , bila aku dah risau kat someone , aku jadi membebel . HAHA !


Okay ! Aku TAG !

sincere,najwa


LIKE dan KOMEN adalah HAK ANDA
TERIMA KASIH DAUN KELADI

1 comment:

yad'z said...

hahhaa.. suke3.. thanks join..^^
eh? tak habis jawab lorh..